OntdekWML

Westland Mushrooms is een echt familiebedrijf. Ruim veertig jaar geleden zijn vader en moeder Schuurmans gestart met de verkoop van bijzondere paddenstoelen aan voornamelijk horeca en groothandel.

Als snel vielen de specialisten op in de markt; niet alleen bij een groeiend aantal klanten, maar ook bij collega’s. In de loop der jaren heeft het er toe geleid dat Westland Mushrooms onderdeel is geworden van de Banken Group. Binnen de Group ontwikkelt Westland Mushrooms zich zelfstandig door tot de specialist op het vlak van exotische paddenstoelen en aanverwante food producten.

One-stop-shop

Onze klanten kopen heel doelgericht: een kilo van die, een halve pond van die etc. Ons gehele bedrijf is daarop ingericht. Onze salesmedewerkers zit op de ‘verladingsvloer’. Zij zien alles wat binnenkomt en uitgaat. Door er bovenop te zitten, kunnen ze snel en flexibel schakelen met de klanten. Dankzij deze kwaliteit, vragen klanten ons steeds vaker een compleet pakket ‘exotisch’ te leveren. Niet alleen paddenstoelen, kiemen maar ook exotische groenten van handelaren bij ons uit de buurt. Wij doen dat uiteraard graag. Zo verbinden we vragen en ontzorgen wij onze klanten. En of ze nu 1 of 2 collie nodig hebben of 5 volle pallets; iedereen krijgt dezelfde aandacht.

Dicht bij de bron

Westland Mushrooms doet rechtstreeks zaken met de bron. Zo halen we schakels weg uit het keten en kunnen we onze klanten aantrekkelijke prijzen bieden. Bovendien houden we op deze manier direct zicht op kwaliteit. Naast een goed vers product aanbieden, ondersteunen wij onze klanten bij de verkoop van producten door bijvoorbeeld het communiceren van recepten op verpakkingen in meerdere talen.

Your compass to fresh

Graphic